Egészségtudatosság

Lélekmasszázs

Az ausztráliai őslakosságtól származik ez a lazítási technika, mely lényünk egészére hat

TESTRE, LÉLEKRE ÉS SZELLEMRE

 

Az EGYSÉGET stimulálja, hogy újra egyensúlyba, harmóniába kerüljünk önmagunkkal.

 
Amivel segíthetek
 
Mottóm

 
BETEGSÉGEK OKAI
 
Léleküzenetek
 
Univerzum Törvényei
 
Könyv ajánlat
 
Új írások
 
Régebbi írások
 
Betegségszimbólumok
 
Daganatos betegeknek
 
Ki vagyok ÉN?

Test-Lélek-Szellem hármasságának egysége  vagyok, ahogy Te is!

 

<

 
Blog
 
Linkek
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyógyító kövek
 
Düh, bosszúság esetén

DÜH, BOSSZÚSÁG ESETÉN

A CSI KUNG KIS ENERGIAKERINGÉSE

-Ehhez üljön le egyenes tartással. Legjobb, ha olyan testtartást vesz fel amely, alkalmas a meditációra, amilyen pl. a gyémántülés, amikor az ember a földön térdel, miközben egy párnával támasztja meg az ülepét, amelyet két lába közé szorít.

-Egy mási lehetőség a fél lótuszülés, amikor mindkét térd a földet érinti, de csak az egyik lábfej nyugszik a másik combon. Az egész lótuszülésben mindkét lábfejet a combra tesszük.

-Egyszerűen leülhet egy székre is egyenes háttal, ami az egyiptomi ülésnek felelne meg.

-A megvilágosodásnak köztudomásúlag mindegy, milyen testtartásban éri el.

-Hunyja le a szemét, és irányítsa a figyelmét az alsó dan-tienre, néhány ujjnyival a köldök alá, a test középpontjának energiatavára. A kínaiak az ég és a föld közti középpontot látják benne. itt rejlik a tulajdonképpeni testi erőnk, így érdemes itt kezdeni a meditációt.

-Küldje a mosolyát erre a területre, amíg melegséget nem érez, és azt a nyitottságot és bőséget, amelyet a mosolyától már megszokott, és maradjon a figyelmével az alsó energiatónak ezen a területén.

-Most lassan vándoroljon lejebb a figyelmével a test elülső felén, és közben hagyjon egy kicsit a mosoly bőségéből és nyitottságából z alsó dan-tienben, és jusson el a gátpontig, a huiyinig, amely a nemiszervek és a végbél között helyezkedik el, és a női központi ér kiindulópontja a medence alsó részének alapján. Ezen a női kapun feljuthat a föld jin-energiája, és most épp ezt fogja mosolyogva elképzelni.

-Ehhez feszítse meg néhányszor a medence alsó részének izmait, mintha félbe akarná szakítani a vizelést, azután lazitsa el őket megint. Ha elvégzi néhányszor ezt a gyakorlatot, melegséget kelthet itt egészen lent és elidőzhet itt a mosolyával.

-Utána küldje tovább mosolyát a férfi farokcsontponthoz, a weilühöz, oda ahol a párna megtámasztja a farkcsontot, és időzzön el itt a férfi jang-erő alapjánál a mosolyával.

-Ezután vándoroljon tovább figyelme mosolyával a migmennek nevezett veseponthoz az élet kapujához és az úgynevezett tárolóenergia, vagyis azon energia helyéhez, amelyet magunkkal vittünk az életbe. Ez a pont a test hátsó felén, pontosan a köldökkel szemben helyezkedik el.

-Hagyja, hogy a mosoly melege és bősége elárassza ezt az egész területet, és közben gondoljon arra, hogy megőrzi az öröklött energiát.

-Most a mosoly feljebb vándorol a dazhuinak nevezett hátcsigolya ponthoz, amely a lapockacsontok között helyezkedik el, azon a helyen, ahol a vállak közti összekötővonal a gerincoszloppal találkozik. A mosolygó meleg ezen a helyen erősítheti a hát egyenes tartását, és ellazíthatja a vállakat.

-És a mosoly továbbvándorol a midemnek nevezett jáde-párnához, amelyet úgy képzelhetjük el, mint egy energiapárnát a tarkó lapos részén. Innen indul ki az a fajta sugárzás, melyet a kínai kultúrában glóriaként ismernek. Ezen a helyen az energia segít megőrizni a fiatalos kisugárzást.

-A mosoly a sugárzó jáde-párnától a baihuinak nevezett égi kapuhoz vándorol, az ezer levelű lótuszhoz és a hinduk fejtető-csakrájához. Itt elképzelhetjük, ahogy fentről égi energia ömlik a fejtetőbe, és fénnyel tölti meg az egész fejet és testet. Könnyedén meg tudjuk ajándékozni ezt az elképzelést egy sugárzó mosollyal.

-Ezután az energia bagy felületen szétterülve a homlokon át a legméllyebb belátás pontjához, a harmadik szemhez vagy a felső-dan-tienhez, a hinduk hatodik csakrájához áramlik, amely a két szemöldök között helyezkedik el. A mosoly itt elősegítheti a mélyebb belátást, ösztönözheti  az intuíciót.

-Az energiaáram a harmadik szemtől a nyelv-hídján át, amely a garatra simul, lefelé áramlik, és onnan a torkon át eljut a mellkas közepébe,a szív terébe, ahol eggyé olvad a szív mosolyával. Találkozik a két gondolat, a szív és a mosoly, és egy energiatenger képződik a középső dan-tienben, amely túlnyúlik a szíven és sugározni kezd. Ez a törődés és a szívbéli energia, a szeretet és a szerelmi eksztázis helye.

-És most a széles energiaáram leáramlik a szív területéről az alsó dan-tienbe, és összekapcsolódik a hasban lévő energiatóval.

-Az alsó dan-tienben most összevegyülhet a fejtető-csakrába beáramlott felső égi energia az alsó földivel, amely a hui-jinnek nevezett alsó kapun áramlik be, és a saját energiánkká egyesülhet.

-És ahogy most bezárul a kör, a mosoly árama tovább is folyhat, és belekezdhet egy újabb energiakörbe.

-Aki elvesztette a saját középpontját és magánkívül van, addig követheti ezt a körforgást, amíg folytonosan középpontja körül keringve, megint meg nem leli önmagát, és miközben önmagában nyugszik, újból ki nem alakul a magába szállás érzése. Az energiakeringés különböző középpontjainak és állomásainak ismételt végigjárása segít at energiák kiegyenlítésében is, és a rosszul ellátott területekre irányítja át az energiafelesleget.

 
BlogPlusz
 
Pozitív megerősítés

 

  a testem minden sejtje vibrál az energiától és az egészségtől

 
Gyógyító gyakorlatok
 
Meditációk
 
Gyógyulás eszközei
 
Energia nővelés módszerei
 
Módszerek a stresszoldásához
 
Idő

Nincs idő, nincs múlt és nincs jövő!!

Csak a jelen van, a most, csak ez a pillanat!!

Találjuk meg a pillanat szépségét!!

 

 tovább>>

 
OSHO

 "Hibázz annyit, amennyit csak lehet és közben egyetlen dologra figyelj, ne kövesd el újra ugyanazt a hibát. És fejlődni fogsz!"

 
Videók
 
Képtár
 
Bannerem

 
Bannercsere
 
Elérhetőség
 
Névnapok

 

 
Számláló
Indulás: 2008-10-01
 

 

A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!